Heb je zin in een spannende zomeravond, maar wil je ook samen chillen en je favoriete series kijken? Dan hebben we enkele toffe tips om er een hot en spicy moment met jullie twee van te maken!

Welke serie kies je?

Kies je voor een sexy film met veel naakt scènes of schieten bij jou de endorphins de hoogte in bij je favoriete comedy? De keuze van de film hangt dus af wat soort avond je wil beleven. Als je bdsm wil proberen, is een spannende film wel iets voor jou: denk aan een film vol actie, rollenspellen of fantasy. Daarna kan je je eigen fantasieën uitproberen in de slaapkamer! Anderen houden dan weer van een romantische comedy, maar kies voor eentje die niet té romantisch is. Series of films die te klef zijn, maken het allemaal te overduidelijk, maar een romantische of sexy scène is wel een echte must.

Haal je snacks erbij!

Chocolade, aardbeien of popcorn samen snacken kan ZO sexy zijn. Blijf weg van te zwaar eten waardoor je je misschien wat opgeblazen voelt, want dan heb je vaak minder zin in seks. En let wat op je tafelmanieren want smakken en met je mond open eten is ook weer minder aantrekkelijk 😉 Doe een goede fles schuimwijn open of een flesje rode wijn, steek de kaarsjes aan en geniet van een sfeervolle avond!

Seks op de zetel

Niets zo leuk als op een andere plek seks beleven: haal je sexy moves boven en probeer het eens op de zetel. Elkaar bevredigen in de zetel kan zeker, of haal er sextoys bij zoals een kunstvagina of dildo. Een lang voorspel met kussen, strelen, knuffels, masturberen en orale seks hoort erbij! Sluit de avond af met wat nieuwe standjes zoals luitje-lepeltje of de zapper. Let wel op: een leren zetel kan voor grappige geluidjes zorgen en voelt erg koud aan aan je huid. Zorg dus zeker voor een deken en kussentjes.

Last but not least: erotische films

Moet het een echte hete avond zijn? Ga dan voor erotische films. Op streaming platforms heb je echt wel genoeg keuze. Op Netflix heb je bijvoorbeeld Teenage Cocktail en Newness. Typische klassiekers vind je dan op meerdere platformen zoals Dirty Dancing en Eyes Wide Shut. Voor grappige romantische films kan je kiezen voor Friends with Benefits en Crazy Stupid Love.

Welke film zet jij op voor je avontuurlijke Netflix ‘n Chill?