De streamingdienst komt elke week met de nieuwste tv shows en films. We hebben voor je uitgezocht wat voor nieuwe dingen er dit keer te zien zijn op Netflix. Kruip je gezellig samen op de bank met je partner? Of kies je liever voor andere vormen van online entertainment zoals online poker België? Wat je ook doet. Het is altijd handig om te weten wat er deze week nieuw is op Netflix.

The Bodyguard

In Nederland hebben we de musical The Bodyguard al voorbij zien komen. De film gaat over een agent uit de secret service die Whitney Houston moet beschermen. Haar leven is heel anders dan dat van de president, maar zeker niet saai. 

Het verhaal gaat over een mogelijke stalker van de R&B zangeres. De secret service agent moet de hoofdpersoon genaamd ‘Rachel’ beschermen. Er lijkt meer te zijn dan alleen maar een zakelijke relatie. Ontdek het op Netflix. 

Young Royals seizoen 2

Young Royals is een Zweedse dramaserie en daar is nu het tweede seizoen van op Netflix. De romantische dramaserie zou een mix moeten zijn tussen Gossip Girl en The Crown. Al zeggen andere weer dat ook Élite en het Scandinavisch Restaurant vergelijkbaar zijn. 

Het verhaal gaat over prins Wilhelm. Hij komt aan op een kostschool en kan daar zichzelf gaan ontdekken. Hij droomt over liefde en vrijheid in de toekomst, maar dat is lastig met zijn koninklijke verplichtingen.

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown is terug voor het tweede seizoen van Enola Holmes. Ze mag weer samenwerken met Superman, ofwel Henry Cavill. Hij speelt Sherlock Holmes in de serie. Dit keer gaat Enola Holmes proberen het mysterie op te lossen van een verdwenen meisje. Om dit te kunnen doen heeft ze alleen wel de hulp van haar vrienden nodig. De eerste Enola Holmes kwam uit in 2020 en staan ook nog op Netflix. 

The Crown seizoen 5

The Crown is terug voor een 5e seizoen. Elke keer komt er een andere cast en dit keer zien we een aantal bekende acteurs en actrices. Het is een dramaserie die gebaseerd is op het echte leven van de Britse Koninklijke familie. Het blijft een serie dus niet alles is gebaseerd op feiten en waarheden.

Er is veel kritiek geweest op de show, maar in seizoen vijf komt de scheiding van Diana en Prins Charles naar voren. Een heel erg gevoelig onderwerp door de dood van Diana in 1997. The Crown heeft meerdere prijzen ontvangen en lijkt ook dit seizoen erg populair. 

Falling for Christmas

Kerst komt eraan en dus verschijnen de eerste kerstfilms weer op Netflix. Een van de bekendste gezichten in de film is die van hoofdrolspeelster Lindsay Lohan. Ze speelt een verwende erfgenaam die later aan geheugenverlies lijdt. Ze wordt verzorgd door de eigenaar van een lodge rond de Kerst. De film is het debuut van Janeen Damian.  Een leuke film om alvast helemaal in de Kerstsfeer te komen. Over minder dan een maand is het zover.