Wanneer je net een leuke vriend of vriendin aan de haak hebt geslagen is er niets leukers dan hele dagen in bed liggen en Netflix kijken. Nu wil je natuurlijk wel voor wat spanning en sensatie zorgen als Netflix en Chill op de planning staat. Wij begrijpen maar al te goed als je wel een beeje door je goede ideeën heen bent. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we daarom een selectie gemaakt van dé beste erotische films op Netflix. Met één van deze films weet je zeker dat je een zwoele avond voor de boeg hebt!

Yes, God, Yes (2019)

Natalia Dyer uit Stranger Things speelt in deze pikante jongeren-film de rol van Alice. Ze is een katholieke tiener die geconfronteerd wordt met schaamte en druk rondom seksueel verlangen. De zaken lopen uit de hand wanneer ze haar seksualiteit begint te verkennen. Alice blijft bij haar gevoel wanneer iedereen lijkt te denken dat ze weten wat het beste voor haar is. Dit zorgt natuurlijk voor aardig wat ruzie binnen de familie. Maar dat laat deze jonge dame niet tegenhouden.

MILF (2018)

Deze Franse film uit 2018 draait om drie vrouwen van in de 40 die op vakantie een groep jonge mannen ontmoeten in een zeilclub. De mannen krijgen het nogal warm bij het vooruitzicht om een tijdje rond te hangen met de oudere vrouwen. Ondanks de leeftijdsverschillen blijven de mannen en vrouwen een enorme drang naar elkaar te hebben.

Liefde (2015)

Murphy een Amerikaan die in Parijs woont en die na aardig wat twijfel een relatie aangaat met de knappe dame Electra. Deze controversiële film uit 2015 liet erg lang op zich wachten om op Netflix geüpload te worden. Dit komt met name door de talloze grafische seksscènes. Maar nu is hij er om door iedereen gezien te worden.

365 Dagen (2019)

Massimo maakt deel uit va neen Siciliaanse maffiafamilie en Laura is zijn prooi. Ze anticipeert niet dat ze naar Sicilië moet afreizen om haar relatie te sparen. Massimo is van plan om haar te ontvoeren en haar 365 dagen toe te eigenen als zijn eigendoom. 365 Dagen is een van de meest erotische films die op dit moment op Netflix te vinden is.

Elisa en Marcela (2019)

Deze serie barst van de spanning en sensatie op seksueel gebied. De serie draait om Elisa Sanchez Loriga die zich vermomt als man om bij de vrouw te zijn van wie ze houdt. Deze film speelt zich af in het Spanje van 1901 en is echt dé film om te kijken met je huidige partner.

Kies je voor een van de bovenstaande films dan is het echt niet zo lastig om een hete avond met je vriend of vriendin te beleven. Dit maakt het dan ook gelijk dé lijst voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de leukste liefdesfilms op Netflix. Wil je het trouwens echt warm krijgen? Dan is Camsex wellicht iets voor jou. Door het net even wat pikanter te maken is de kans groter dat je langer bij elkaar blijft. Je moet er nu eenmaal wel wat voor doen als je wilt zorgen voor spanning in de relatie!