Wie zegt dat twee dingen tegelijk doen niet mogelijk is, heeft nog nooit van investeren gehoord. Bekijk hoe jouw Bitcoininvestering gaat en check de nieuwste films op dezelfde avond. Wat wil je nog meer?

Is investeren verstandig?

Investeren kan lastig zijn. Wat doet de koers? Wie koopt er aandelen? Hoe gaat het in de wereld en zitten we in crisis? Vele factoren kunnen je investering flink omzeep helpen, maar dat is nou net het mooie van investeren in cryptocurrency. De coins hebben een stuk minder last van inflatie, crisis en overheden. Mede daarom is investeren in cryptomunten steeds populairder. Daarnaast zijn er verschillende coins die zichzelf al hebben bewezen en deze blijven dan ook lekker ‘steady’. Daardoor lijkt investeren een stuk minder gevaarlijk en kan jij het ook overwegen. Veilig Bitcoin kopen is dus een hele gewone zaak geworden. Er zijn veel aanbieders waarbij je een account kan maken en je een persoonlijke wallet hebt. Alleen jij kan bij de wallet, banken hebben dus niks meer te maken met jouw currency.

Groeiende koers

Bitcoin is absoluut de meest bekende munt en er zitten al een heleboel mensen midden in het wereldje. Wanneer is dan het beste moment om in te stappen? Een goed moment om te beginnen met investeren in Bitcoin was zo’n vijf jaar geleden. Dat laat maar zien dat een beetje vertrouwen en goed geduld nodig zijn in de cryptowereld. De tweede beste optie om te gaan beginnen is vandaag. Hoe eerder je instapt, des te meer winst je kan pakken. Dat lijkt ongeloofwaardig, aangezien de markt altijd dipt en piekt. Toch zijn cryptocurrency een investering voor de lange termijn. Mocht de coin dalen op het moment van investeren, zal hij er waarschijnlijk daarna weer bovenuit komen. Dan pas ga je de winst voelen en zal je blij zijn dat je je geld er niet afgehaald hebt.

Een veilige gok

Investeren lijkt wat dat aangaat dus een veilige gok. Meld je aan bij een van de verschillende aanbieders en klik op creëer account hier, ga vervolgens gemakkelijk naar je eigen account en bekijk rustig welke munt je aanspreekt. Dat de koersen blijven groeien, heeft alles te maken met de populariteit van de coins. Bitcoin in vaak in het nieuws en veel mensen zijn er mee bekend. Daarnaast is het een totaal ander systeem dan de valuta’s. Dat aspect trekt ook veel mensen aan. Nu de cryptowereld zichtbaar is en mensen er vertrouwen in krijgen, komen er meer investeerders, waardoor de koersen omhoog blijven gaan. Een simpel marktprincipe.

Day trade of lange termijn

Dan zijn er nog verschillende investeerstijlen als het gaat om crypto. Je kan elke dag in de gaten houden wat er gebeurt. Hoeveel stijgen de coins, hoeveel dalen ze, wat is de vraag en wat het aanbod? Een goede zet als je elke dag een beetje winst wil pakken, maar over het algemeen worden de grote winsten gepakt door investeerders met durf. Als jij je geld een jaar of zelfs vijf jaar laat staan, is de kans dat je winst pakt vrij groot. Daarnaast kost het je een stuk minder tijd dan day trade en houd je dus wat tijd over om lekker te kijken naar je favoriete films en series.