Zin in een toffe date night met je crush? Of om wat vuur in je relatie te steken? Dan geven wij je enkele tips van films en series die je kan kijken voor een romantische en spannende date night! Lig je samen in de zetel, branden de kaarsjes, is de popcorn lekker warm en ligt het lingeriesetje klaar? Klaar om er in te duiken dan!

Girly romantic classics

In deze categorie zitten de typische films die je op vrijdagavond op vijf tv zag. Classics zoals The Notebook, Pretty Woman, Mamma Mia, Notting Hill, The Holiday en Chocolat. Menige vrouwenharten zijn hier zeker gestolen. Is het iets te girly voor je partner en lijkt het meer op een sleepover dan een date night? Kies dan voor iets specialer of met wat nostalgie zoals When Harry Met Sally, Carol, Her of Eternal Sunshine of the Spotless Mind. En als je beide van een goede romantische film houdt, maar ook wel wat comedy nodig hebt, is de volgende categorie voor jou!

Rollen van het lachen

Samen plezier maken, heerlijk lachen en jezelf amuseren: het is een aphrodisiac van vele koppels. En met reden: want wat humor in je relatie is super gezond. En je crush zien lachen, is toch zo sexy, niet? Kies een toffe grappige film, en maak gerust samen wat extra grapjes. Schuif tijdens de film dichter bij elkaar en erna ben je helemaal opgewonden. Tijd om de sextoys boven te halen? Onze favoriete comedy films zijn The Mask, Hangover, The Proposal, Heat, Bridesmaids en Crazy, Stupid, Love. Bij welke film kan jij niet stoppen met lachen?

Cute of spicy?

Nostalgische films kijken terwijl je eigenlijk meer gefocust bent op elkaar, dan op het scherm. Beste date, toch? Denk aan Disney classics zoals The Lion King, Up, Ratatouille of childhood classics voor millennials zoals Harry Potter of Friends. Zin om elkaar wat beter te leren kennen of gewoon een rustige avond te beleven? Kies dan beide je favoriete film uit je kindertijd of jeugd. Heel schattig en gezellig en zorgt sowieso voor heel wat bonding.

Mag er ook wat naakt zijn?

Oké, misschien een categorie die iets meer risqué is, maar je kan ook sexy films samen bekijken met heel wat naakt en bloot. Denk aan Fifty Shades of Grey, A Perfect Ending of Unfaithful. En natuurlijk: Franse films zoals Heartbreaker en The Apartment. Maak er een erotische avond van met sextoys zoals de vibrator of de penis sleeve en geniet daarna van de beste seks ooit!