Stream Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief online in België


Is de Actie, Animatie, Avontuur, Familie & Fantasie film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief met Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Christopher Plummer, Crispin Glover, Jake Abel, John C. Reilly, Logan Lerman & Martin Landau te streamen op Netflix, Disney+, Prime Video, VRT, BE TV GO of andere Belgische streamingdiensten?
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief Streaming Overzicht

Percy Jackson is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.

Streamingmogelijkheden in België

Geen beschikbare streamingdiensten
De releasedatum is 1-2-2010

Technische details

Regie Chris Columbus & Shane Acker
Cast Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Christopher Plummer, Crispin Glover, Jake Abel, John C. Reilly, Logan Lerman & Martin Landau
Genre Actie, Animatie, Avontuur, Familie & Fantasie
Releasedatum 2010-02-01
Onderwerpen Bliksemschicht, Gebaseerd Op Jongvolwassen Roman, Gebaseerd Op Roman Of Boek, God, Griekse Mythologie, Monster & Poseidon
Schrijver Craig Titley, Craig Titley (screenplay), Pamela Pettler (screenplay by), Rick Riordan, Rick Riordan (novel) & Shane Acker (story by)
Kosten $95,000,000
Opbrengst $226,497,209
Lengte 118 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films