Stream Non-Stop online in België


Is de Actie, Mysterie & Thriller film Non-Stop met Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery & Scoot McNairy te streamen op Netflix, Disney+, Prime Video, VRT, BE TV GO of andere Belgische streamingdiensten?
Non-Stop Streaming Overzicht

Bill Marks is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening.

Streamingmogelijkheden in België

Netflix BE Google Play BE Apple TV BE


De releasedatum is 26-2-2014

Technische details

Regie Jaume Collet-Serra
Cast Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery & Scoot McNairy
Genre Actie, Mysterie & Thriller
Releasedatum 2014-02-26
Onderwerpen Diefstal, één Nacht, Kaping, Luchtvaartongevallen Of -incidenten, Mobiele Telefoon, Samenzwering, Terrorisme, Transatlantische, Vliegtuig, Vliegtuigcrash & Vliegtuigkapingen
Plaats Iceland & New York City
Tijd 2014
Filmlocatie New York City
Schrijver Christopher Roach (screenplay), Christopher Roach (story), John W. Richardson (screenplay), John W. Richardson (story) & Ryan Engle (screenplay)
Cinematograaf Flavio Martínez Labiano
Muziek John Ottman
Kosten $50,000,000
Opbrengst $222,809,600
Lengte 106 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Non-Stop beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films