Stream Lincoln online in België


Is de Drama & Historisch film Lincoln met Daniel Day-Lewis, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt & Sally Field te streamen op Netflix, Disney+, Prime Video, VRT, BE TV GO of andere Belgische streamingdiensten?
Lincoln Streaming Overzicht

De film volgt de politieke clash tussen Abraham Lincoln, de zestiende president van de Verenigde Staten, en de machtige mannen van zijn kabinet in de strijd tegen de afschaffing van de slavernij en het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. De focus ligt hierbij voornamelijk op de laatste maanden van Lincolns leven, waaronder ingezoomd wordt op de permanente afschaffing van de slavernij, die het gevolg was van een zeer nipte stemming in het Huis van Vertegenwoordigers over het 13e Amendement.

Streamingmogelijkheden in België

Google Play BE Apple TV BE


De releasedatum is 9-11-2012

Technische details

Regie Steven Spielberg
Cast Daniel Day-Lewis, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt & Sally Field
Genre Drama & Historisch
Releasedatum 2012-11-09
Onderwerpen Amerikaanse Burgeroorlog, Biographical Abraham Lincoln, Familieconflict, Gebaseerd Op Een Waargebeurd Verhaal, Muiterij, Politici, Presidenten Van Verenigde Staten, Rede, Rouw, Slagveld & VS President
Plaats Washington, D.C. & White House
Tijd 1865
Filmlocatie Virginia
Schrijver Doris Kearns Goodwin (based in part on the book "Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln" by) & Tony Kushner (screenplay by)
Kosten $65,000,000
Opbrengst $275,293,450
Lengte 150 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Lincoln beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films