Stream Grosse Pointe Blank online in België


Is de Actie, Komedie & Thriller film Grosse Pointe Blank met Dan Aykroyd, Joan Cusack, John Cusack & Minnie Driver te streamen op Netflix, Disney+, Prime Video, VRT, BE TV GO of andere Belgische streamingdiensten?
Grosse Pointe Blank Streaming Overzicht

Blank is een huurmoordenaar en zijn secretaresse vertelt hem dat er een reünie is van zijn school Gross Pointe High, waar hij 10 jaar geleden afstudeerde en toen spoorloos verdween. Teruggaan zou ook betekenen dat hij de vrouw die hij verliet weer terug zal zien, die nu een radio-programma heeft. Hij moet echter toch in Detroit zijn voor zijn volgende moord, en zal heel wat mensen een verklaring moeten geven waar hij zich al die jaren verstopt heeft, en wat zijn vak inhoudt.

Streamingmogelijkheden in België

Google Play BE


De releasedatum is 11-4-1997

Technische details

Regie George Armitage
Cast Dan Aykroyd, Joan Cusack, John Cusack & Minnie Driver
Genre Actie, Komedie & Thriller
Releasedatum 1997-04-11
Onderwerpen Contractmoord, Huurmoordenaar, Klasse Reünies Populaire Cultuur, Michigan, Middelbare School Reünie, Psychopaat, Radiostation, Reünie, Suburbia, Therapeut & Unie
Plaats Michigan
Filmlocatie Detroit & Michigan
Schrijver D.V. DeVincentis (screenplay), John Cusack (screenplay), Steve Pink (screenplay), Tom Jankiewicz (screenplay) & Tom Jankiewicz (story)
Opbrengst $28,084,357
Lengte 107 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Grosse Pointe Blank beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films