Deze blog is om je te helpen een bucketlist te maken voor activiteiten om te doen met je beste vriend. Wat dacht je ervan om samen te komen met wat snacks, comfortabele jammies, misschien mani-pedis en gezichtsmaskers. Of samen chill tijd door te brengen met het kijken naar een leuke tv-serie? Dit is een gemakkelijke manier om samen tijd door te brengen. Zet gewoon Netflix of Amazon Prime op en stream de show samen.

Misschien is er een tv-programma waar jullie allebei dol op zijn. En wil je er graag nog eens naar kijken, terwijl je commentaar geeft op alle punten die je was vergeten? Of misschien willen jullie samen een nieuwe serie uitproberen?

Word vrijwilliger

Zoals het oude gezegde luidt, is het beter te geven dan te ontvangen. Er zijn genoeg goede doelen, van dierenasielen tot gaarkeukens, die onze oprechte hulp op prijs zouden stellen. Kom samen met je beste vriend(in) om een doel te kiezen waarvoor je vrijwilligerswerk wilt doen. Het zal niet alleen zinvol zijn, maar het zal ook heel leuk zijn. Je kunt van dit doel zelfs een maandelijks iets maken.

Verken samen een nieuwe stad

Een van de leukste dingen die je met jouw beste vriend kunt doen, is samen een nieuwe stad verkennen. Probeer uit te vinden waar je bent op de kaart en maak foto’s van jullie voor iconische plekken. Test nieuwe funky restaurants en laat je meeslepen in avonturen.

Gokken op sport als tijdverdijf

Een ander leuke activiteit om samen te doen is gokken op sport. Je geeft er een competitief tintje aan jullie samenzijn mee. Je kunt een gokje wagen en naar je favoriete sport kijken. Als een van jullie wint, dan kunnen jullie van de opbrengst uit eten gaan.

Ga lekker shoppen

Samen winkelen met je beste vriend(in) is in ieder geval sinds de oprichting van winkelcentra een populaire bindingsactiviteit. Samen met je beste maatje om je te ondersteunen en je aan te moedigen bij het kopen van nieuwe outfits. Dit voegt een extra vonk toe aan de toch al leuke activiteit die winkelen in het algemeen is.

Je goede vriend kan je het beste vertellen wat absoluut niet en wel bij je past.

Wees kamergenoten

Kamergenoten worden met je beste vriend kan het beste zijn wat je doet. Als je goed bij elkaar past, kun je de hele tijd rondhangen. Bovendien worden er nog veel meer verbazingwekkende en waardevolle momenten gedeeld tussen jullie twee. Hierdoor word je mogelijk voor het leven verbonden. Kamergenoten worden kan ook een geweldige test van je vriendschap zijn. Hopelijk een die je verhelderend en waardevol zult vinden.

Ga naar een Paint Party

Bezoek een creatief evenement zoals waar je kunt leren een meesterwerk te schilderen onder het genot van een glas wijn. Open Google om de verf- en wijnavond in jouw buurt te vinden. Er is er waarschijnlijk een die dichter bij jou in de buurt is dan je je kunt voorstellen.

Als je het huis niet wilt verlaten, kies dan voor een avondje schilderen op nummer voor volwassenen.