Stap in een wereld van eindeloos entertainment met de iPhone SE 2020. Met zijn krachtige prestaties en compacte formaat is deze betaalbare iPhone de perfecte metgezel voor het streamen van jouw favoriete films en series, waar je ook bent.

Welke chip heeft iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is voorzien van een A13 Bionic-chip deze is ook te vinden in de iPhone 11. De A13-chip staat bekend om zijn indrukwekkende grafische prestaties en efficiënt energieverbruik, waardoor je urenlang kunt genieten van je favoriete films en series zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Het compacte formaat van de iPhone SE 2020 is een groot pluspunt voor liefhebbers van mobiele entertainment. Met zijn 4,7-inch Retina-display past de telefoon gemakkelijk in je handpalm en zak. Hoewel het scherm misschien kleiner is dan sommige andere smartphones, biedt het nog steeds een scherpe resolutie en heldere kleuren die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen.

Streamingdiensten binnen handbereik

Dankzij het gebruiksvriendelijke iOS-besturingssysteem heb je met de iPhone SE 2020 gemakkelijk toegang tot een breed scala aan streamingdiensten. Of je nu een abonnement hebt op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een andere populaire dienst, je kunt al je favoriete shows en films rechtstreeks op je iPhone streamen. Met de snelle mobiele dataconnectiviteit en Wi-Fi-functionaliteit van de iPhone SE 2020, hoef je je geen zorgen te maken over bufferen of een trage laadtijd. Wil je een goede deal scoren en een iPhone SE 2020 aanschaffen? Kies dan voor een refurbished iPhone SE 2020. De iPhone SE 2020 is zowel beter voor je portemonnee als het milieu.

Refurbished elektronica

Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je voor een verlenging van de levensduur van je iPhone. Op deze manier draag je bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Refurbished elektronica is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden en is altijd in goede staat. Een refurbished iPhone kan je vergelijken met een nieuwe iPhone in de winkel. Beide zijn 100% functioneel. Bij Refurbished.be kun je terecht voor al je elektronische apparaten. Denk hierbij aan een iPhone of iPad. Kies in welke conditie jij je refurbished iPhone of iPad wilt en bespaar tientallen tot honderden euro’s op jouw inkopen. Zo kun je zorgeloos je favoriete film of serie streamen!